Vordingborg Bilpleje

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC i Vordingborg. Vordingborg bilpleje er dit lokale bilplejecenter og er beliggende centralt i Vordingborg. Vi er specialiseret i klargøring og rengøring af både nye og brugte biler. Så leder du efter pleje til din bil, er Dæk Vordingborg det helt rette sted.

Vi udfører alt slags bilpleje uden begrænsninger, og vi lægger stor vægt på faglig kvalitet samt et særdeles højt serviceniveau. Hos Dæk Vordingborg er vi klar til projekter i alle størrelser, og vi sørger for at hvert projekt vil blive udført professionelt og sikkert. For os er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til, og derfor kan du trygt overlade din bil til os.

Forlæng din bils levetid med bilpleje fra Dæk Vordingborg

Vi kan hos Vordingborg bilpleje forlænge din bils levetid, så den kommer til føles ny og lækker igen. Med vores bilpleje kan du forebygge fremtidige reparationer og derved ikke bare forlænge bilens levetid men også spare penge. Hertil vil en ren og plejet bil også give større køreglæde, så du kan nyde dine bilture endnu mere. Du kan altså ved at pleje din bil vinde på flere områder. 

Hos Vordingborg bilpleje tilbyder vi blandt andet følgende former for pleje:

Udover ovenstående har vi hos Dæk Vordingborg også pleje inden for bilvask og sanering. Du kan altså hos os finde lige den pleje, der passer til dig og din bil. 

Hos Vordingborg bilpleje sikrer vi kvalitet

Personalet hos Dæk Vordingborg uddannes løbende for at sikre en høj kvalitet i det arbejde, der udføres. Som en del af DITEC sørger vi for at bruge kvalitetsprodukter og de nyeste teknikker. Dette gør, at vi blandt andet altid kan levere markedets bedste priser og services til private og erhverv. 

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os - vi står altid klar med svar og rådgivning. Er det ikke lige Dæk Vordingborg, du leder efter, så kan du finde en liste over vores andre DITEC centre.

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Kontakt Vordingborg Bilpleje