Autoopretning Vendsyssel APS

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® Frederikshavn

I vores Ditec program finder du blandt andet :

Lakkonservering som beskytter din lak mod udefrakommende påvirkninger som sol, trafik, nedbør, mekanisk slidtage og overfladen bliver mat og modtagelig for snavs som gør at risikoen  for rustangreb øges.

Glasbehandling som gør ruden vand og smudsafvisende, vanddråberne glider af glasset når man kører, så slidtage på viskerbladene mindskes. Insekter og is fjernes lettere på en rude der har fået en glasbehandling.

Lygterenovering Forlygterne på biler i dag er meget kostbare, med tiden vil lygterne blive matte, mælket i farven og ridset.  En lygterenovering vil gøre at lygterne igen giver optimalt lys.

Sædeimprægnering Efter endt behandling har du en ren, velduftende og ikke mindst en bil der er beskyttet imod daglig dagen slid.

Fælgbehandling giver fælgen en smuds- og vandafvisende overflade med god holdbarhed. Efter behandlingen behøver man ikke længere at anvende stærke rensemidler

Lugtsanering Dårlig lugt i bilen kan skyldes mange ting. De hyppigste årsager er, at nogen har røget i kabinen, at dyr har været i bilen eller at noget er blevet spildt på betræk eller gulvmåtter.

 

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Vi arbejder på Autoopretning Vendsyssel APS

Dorthe BilledEjere

dorthe@vendsyssel-aps.dk