Denckers Autolakering

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® Aalborg

Denckers Autolakering er et moderne autolakerings center, som du finder i Aalborg. Hos os leverer vi altid høj kvalitet og yder god personlig kundeservice. Det vil du hurtigt mærke, når du besøger os. Vi sætter nemlig altid dig og dine behov først, så du får den bedst mulige behandling. Ring til os og book tid til autolakering i Aalborg i dag.

Vælg Denckers Autolakering i Aalborg

Det er vigtigt for os, at hver kunde får en individuel behandling, hvor der tages højde for netop dit behov. Vi lægger vægt på, at du altid føler dig tryg ved den behandling og service vi yder. Derfor benytter vi også kun markedets bedste lakbeskyttelse Ditec og Ceramic Ultra. Så får både du og din bil en rigtig god behandling. 

Med autolakering kan du øge levetiden og lette den daglige vedligeholdelse af bilen ved at beskytte den med vores lakkonservering, glasbehandling og fælgbehandling. Desuden tilbyder vi også udretning af buler samt renovering af lygter. 

Du kan kontakte os i dag og hør mere omkring vores behandlinger, eller book en tid hos Denckers Autolakering. Vi står klar til hjælpe dig med autolakering af din bil i Aalborg hos os.

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Vi arbejder på Denckers Autolakering

Mads DenckerIndehaver

98 12 63 25 dencker@c.dk