Byens Bilpleje Nørresundby

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® Nørresundby

Bilpleje i Nørresundby  

Har du brug for bilpleje i Nørresundby? Så er du kommet til det rigtige sted. Jævnlig bilpleje er yderst vigtigt for at mindske slitage, få en længere levetid på bilen og naturligvis for, at du kommer sikkert på farten. 

Hos Ditec har vi mange års erfaring indenfor bilpleje og reparation af biler, så du kan trygt overlade din bil i vores hænder. Vi tilbyder følgende bilpleje behandlinger: 

Lakforsegling 
Keramisk forsegling 
Glasbehandling 
Fælgebehandling 
Tekstil- og læderbeskyttelse 

Grundig bilpleje hos Byens Bilpleje Nørresundby 

Hos byens Bilpleje i Nørresundby er de specialister i bilpleje og beskyttelse af biler. De kan hjælpe dig med alle aspekter indenfor bilpleje, så du behøver kun at henvende dig til ét sted, hvilket for mange må være en fordel i en travl hverdag. 

Forøg levetiden og let den daglige vedligeholdelse af bilen ved at beskytte den med deres kosmetiske klargøring, buleudretning, lakkonservering, lakforsegling, glasbehandling, fælgebehandling samt tekstil og læderbeskyttelse. 

Kvalitet og service er meget vigtig for Byens Bilpleje i Nørresundby, og som certificeret Ditec center, anvender de kun veludviklede og testede produkter og behandlingsmetoder. 

Få optimal køreglæde med bilpleje 

Som sagt forøger jævnlig bilpleje bilens levetid og din sikkerhed, når du er på farten. Lakforsegling beskytter eksempelvis din bil mod rust. Biler bliver nemlig dagligt udsat for påvirkninger fra solen, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og lignende. Dette øger risikoen for rust, hvilket gør din bil svær at holde ren. Lakforsegling bliver altså lagt som et beskyttende lag ovenpå bilens eksisterende lak, så den altid er skinnende og behagelig at køre i.

Hos Ditec kan du eksempelvis også vælge at få glasbehandling, som øger din sikkerhed, når du kører i mørke. En behandlet rude bliver nemlig vand- og smudsafvisende og giver altså et bedre syn i mørke og regn, fordi at vanddråberne glider nemt af glasset ved fartvind. Ligeledes har alle vores andre bilpleje behandlinger sine fordele. Er du interesseret i at høre mere om de enkelte behandlinger? Så kontakt dit lokale ditec center i Nørresundby i dag. 

Giv din bil nyt liv 

Hos Ditec tilbyder vi også total bilpleje, hvor din bil næsten bliver som ny. Her får du både ind- og udvendig bilpleje, hvor din bil blandt andet bliver forkælet med håndvask i en særlig shampoo, afrensning af flyverust og tjærepletter, støvsugning af kabine, polering af ind- og udvendige bilruder og meget mere til. Denne bilpleje behandling kan eksempelvis være god, hvis du står og skal sælge din bil, da det typisk øger værdien gevaldigt. 

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Kontakt Byens Bilpleje Nørresundby