Bilernes Hus A/S

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® i Silkeborg

Hos Bilernes Hus i Silkeborg udfører vi professionelle bilplejebehandlinger og klargøring af din bil - både indvendig og udvendig. Vi sørger for den høje kvalitet og gode service, så du og din bil får den bedste behandling hos os. Vi udfører forskellige typer af opgaver af bilpleje i Silkeborg. Hos Bilernes Hus kan du blandt andet også få bilvask i Silkeborg, så du får en skinnende ren bil med hjem igen. 

Bilpleje i Silkeborg hos Bilernes Hus A/S

Hvis du bor omkring Silkeborg og søger bilpleje til din bil, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bilernes Hus i Silkeborg udfører vi blandt andet følgende bilplejebehandlinger:

Med disse bilplejebehandlinger kan du forlænge din bils levetid og lette den daglige vedligeholdelse af din bil. Med Ditec lakforsegling opnår din bil maksimal beskyttelse, og den bevarer samtidig sin glans og farve. Dette medvirker til, at du opretholder din bils værdi. Som Ditec forhandler giver vi op til 9 års garanti på lakbehandlinger ved opretholdelse af garantibestemmelserne. 

Vælg Bilernes Hus A/S til bilpleje i Silkeborg

Hos Bilernes Hus har vi mange års erfaring indenfor bilpleje i Silkeborg. Hvad enten du ønsker at forkæle din bil lidt ekstra, skal aflevere en leasingbil tilbage eller have klargjort din bil til salg, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan også tage et kig på en ny bil, mens du besøger Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et bredt udvalg af lækre, nye biler i Silkeborg, hvis du trænger til en opgradering af din bil.

Ring ind til os allerede i dag og hør mere omkring vores behandlinger eller book en tid nemt og hurtigt til bilpleje i Silkeborg hos Bilernes Hus. Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Kontakt Bilernes Hus A/S