De2bilpleje Aps

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® Riskov

Bilpleje i Risskov 

Uanset hvilken bil du har, er det vigtigt med jævnlig bilpleje, så din bil holder i lang tid. Leder du efter et værksted, der udfører bilpleje i Risskov, så læs med her. 

Hos Ditec har vi mange års erfaring indenfor reparation og vedligeholdelse af biler, og vi sørger for, at du altid er godt kørende. Kontakt dit Ditec center i Risskov i dag, og hør mere om vores behandlinger indenfor professionel bilpleje. Du kan blandt andet få følgende bilpleje tjenester: 

Lakforsegling 
Keramisk lakforsegling
Glasbehandling 
Fælgbehandling 
Tekstil- og læderbeskyttelse 

Overlad trygt din bil til De2bilpleje 

De2bilpleje i Risskov leverer flere forskellige ydelser indenfor bilpleje, så din bil altid er skinnende, velpoleret og godt kørende. Du kan blandt andet få lakkonservering, der beskytter din bil mod rust. Lakken på bilen udsættes dagligt for UV-stråling, vaskeridser, nedbør, mekanisk slitage og lignende, der øger risikoen for rust, og endvidere er bilen sværere at rengøre. 

Desuden er det muligt både at få ind- og udvendig bilpleje. Her bliver din bil blandt andet forkælet med en grundig håndvask i speciel shampoo, afrensning af flyverust og tjærepletter fra bilens lak, motorvask med motorshine, støvsugning af kabine, polering af ind- og udvendige ruder, fjernelse af lugtgener og meget mere. 

Det er også en god ide at give bilen en god glasbehandling, som giver øget sikkerhed ved kørsel i mørke, fordi ruden bliver vand- og smudsafvisende. Desuden behøver du heller ikke at bruge vinduesviskerne, så meget som du plejer, da vanddråber netop glider af glasset på grund af fartvinden. 

Hvem er De2bilpleje i Risskov? 

De2bilpleje blev startet af Søren og Søren i 2007 og har specialiseret sig i at udføre kosmetisk bilpleje og klargøring af biler. De har gennem årene tilegnet sig enorm viden og ekspertise i lakrens, lakforsegling, Ditec behandlinger samt rengøring og vedligeholdelse af bilers interiør. 

De vigtigste nøgleord for De2bilpleje er godt håndværk, gensidig tillid og levering til tiden. De2bilpleje anvender kun anerkendte og testede kvalitetsprodukter, så du altid er garanteret det bedste resultat. Sus afsted til De2bilpleje nu. 

Ønsker du at høre mere om vores andre typer af bilpleje-behandlinger, så kan du tage fat i dit Ditec center. Søger du et andet center, så kan du finde listen over vores centre her. Vi ser frem til at modtage din bil og få dig godt kørende igen. 

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Vi arbejder på De2bilpleje Aps

Søren Brøgger

3213 3570