Byens Bilpleje Holstebro

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til Ditec® Holstebro

Hos Byens Bilpleje i Holstebro udfører vi behandlinger af højeste kvalitet. De vigtigste parametre i vores virksomhed er høj kvalitet og god service, som du hurtigt mærker, når du besøger os. Vi sætter nemlig dig og dine behov først, så du får en god oplevelse og behandling hos Byens Bilpleje i Holstebro. Book en tid hos os allerede i dag, eller ring til os for at høre mere. 

Vælg mellem følgende bilplejehandlinger

Hvis din bil trænger til at blive forkælet eller repareret, og du bor i eller omkring Holstebro, så er Byens Bilpleje i Holstebro et rigtig godt valg. Her går vi op i godt håndværk, så du kan få glæde af din bil mange år fremover. Når du vælger Byens Bilpleje i Holstebro, kan du vælge mellem følgende bilplejebehandlinger:

Med en Ditec behandling øges bilens levetid, og behandlingen letter den daglige vedligeholdelse af din bil. Samtidig bidrager Ditec behandlinger til, at bilen beholder dens pæne nye stand så længe som muligt. Vi tilbyder derefter en løbende vedligeholdelse for at bevare din bils stand gennem årene. Hvis det er nødvendigt, kan vi også bidrage til at genoprette hele eller en del af din bil.

Book en tid til bilpleje hos Byens Bilpleje i Holstebro

Så har du en bil i Holstebro, som trænger til en kærlig hånd, skal du tage et smut forbi Byens Bilpleje i Holstebro. Her får du en god behandling, og vi sætter altid dig først. Vi sørger for den høje kvalitet, så du bliver tilfreds med din behandling hver gang. Giv os et kald allerede i dag, hvis din bil trænger til at blive forkælet eller blive repareret. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din bil.

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Kontakt Byens Bilpleje Holstebro