Byens Bilpleje ApS

Sæt som dit DITEC® center

Velkommen til DITEC® Århus

Hos Byens Bilpleje ApS i Århus er vi specialister i bilpleje og beskyttelse af biler. Kvalitet og service er meget vigtig for os, som du hurtigt mærker, når du vælger os til at tage hånd om din bil. Vi udfører en række behandlinger, som hjælper dig med at passe godt på din bil, så du kan få glæde af dem i mange år fremover. Besøg vores værksted i Århus, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Giv os et kald allerede i dag og book tid.

Vælg mellem følgende behandlinger hos Byens Bilpleje Aps Århus

Du kan føle dig sikker, når du vælger Byens Bilpleje Aps i Århus, da alle grundlæggende tjenester, vi udfører, er veludviklede og udført på samme måde i alle Ditec centre. Hos Byens Bilpleje Aps i Århus udfører vi blandt andet følgende bilplejebehandlinger:

Med vores Ditec bilpleje behandlinger forøger du din bils levetid og letter den daglige vedligeholdelse, fordi den beskyttede af vores behandlinger. Da din bil kun er ny én gang, kan din bil med brug af vores tjenester se ny og frisk ud i lang tid.

Book tid hos Byens Bilpleje ApS Århus

Selvom vi ikke tilbyder solfilm til din bil i Århus, finder du nemt et Ditec center i nærheden, som kan hjælpe med det. Hos Byens Bilpleje ApS kan vi helt sikkert hjælpe dig med de fleste ting med hensyn til pleje af din bil, så du får glæde af den i lang tid. Ring ind til os allerede i dag for at høre mere om vores behandlinger. 

Du kan også nemt og hurtigt booke en tid hos os i dag, hvis din bil trænger til lidt ekstra forkælelse, så er Byens Bilpleje ApS i Århus et godt valg til din bil.

Andre bilplejetjenester

Bilvask

Bilpleje

Dæk & Fælge

Reparationer

Rustbeskyttelse

Sanering

Solfilm & Folie

Andet

  • Vi tilbyder den service
  • Ekstern part udfører tjenesteydelsen
  • Vi tilbyder ikke tjenesten

Tilbud og information

Vi arbejder på Byens Bilpleje ApS

Martin JönssonAfdelingsleder

+45 4233 2148 mj@byensbilpleje.com

Kontakt Byens Bilpleje ApS