Stenslagsfolie

Når det kommer til vedligeholdelse af din bil, har du måske allerede prøvet at få foretaget reparationer i form af udskiftning af glas, udretning af buler og renovering af forlygter. Med et beskyttende folie kan du forebygge en del skader på din bil, og her på siden kan du læse mere om beskyttelsesfolie til din bil.

At have en velplejet og skadefri bil er den bedste forudsætning for at være godt kørende. Men når du kører i din bil, kan skrammer og snavs opstå, men med et beskyttelsesfolie til bilen kan du skåne den for de værste gener. Eksempelvis er bilens front og den forreste del på motorhjelmen særligt udsat for stenslag, og her hjælper beskyttelsesfoliet dig godt på vej. Foliet, som monteres, er en transparent uretanfilm, som næsten er usynlig på bilen, når den er monteret. Med et folie til bilen undgår du stenslag i lakken samtidig med, at lakkens facade bevares.

Få beskyttelsesfolie til din bil hos DITEC

Beskyttelsesfoliet til bilen skåner lakken mod blandt andet stenslag, ridser og fugleekstrementer. Foliet monteres normalt på bilens front, ved indstigninger og som lastbeskyttelse omkring bagagerummet. Du får derfor en forebyggende beskyttelse af hele din bil, når du vælger beskyttelsesfolie. Foliet fremstilles specielt til hver bilmodel, og du får derfor altid den ultimative pasform til netop din bil. Skulle uheldet alligevel være ude, har du selvfølgelig 5 års garanti på foliet. Du kan derfor altid komme forbi dit nærmeste DITEC bilplejecenter, når du har brug for hjælp til beskyttelse af din bil. Et folie til din bil forhindrer ikke den almene rengøring af bilen, og du kan fortsat vokse, vaske og pleje bilen som normalt. Vi er Danmarks største bilplejekæde, og vi har stor ekspertise inden for vedligeholdelse af biler. Du kan finde dit nærmeste DITEC center ved at klikke her.