Solfilm til bil

Dækskift til sommerdæk og bilvask er ofte på listen over ting, der skal gøres, når bilen skal være klar til sommer. Derudover får mange også foretages forskellige nødvendige reparationer, så bilen er helt sikker til at indtage de danske landeveje. Men når sommeren for alvor melder sig, kan det også være praktisk med solfilm og folie til din bil, og her på siden kan du læse mere om netop solfilm til din bil.

Solskinsvejr er det bedste kørevejr, synes de fleste. Vind bliver nærmest noget, der ikke eksisterer, og solen luner behageligt mod ruden. At køre i sommervejr giver en særlig tilfredshed i kroppen – og du kender sikkert følelsen af, hvordan man bliver glad af at køre i bil, når solen skinner. Men på de helt store sommerdage, kan solen også være en varm fornøjelse. Selvom det er fantastisk med opfriskende solskinsvejr, så kan solen også få temperaturen i bilen til at blive ubehagelig høj. I den forbindelse kan det være en god ide med solfilm til din bil, da filmen blandt andet beskytter mod solens varme.

Hos DITEC hjælper vi altid med at gøre din bil køreklar. Vi er Danmarks største bilplejekæde, og vi har stor ekspertise inden for vedligeholdelse af biler. Foruden solfilm til din bil tilbyder vi eksempelvis også indvendig bilpleje, hvor vi gennemgår en grundig rengøring og opfriskning af bilens interiør. Bilen støvsuges, ruderne pudses, dørkanternes vokses, og så føles bilen så god som ny.

Få solfilm til din bil hos DITEC

Sommer er ofte lig med ferie, og når den danske sommer endnu engang ikke viser sig fra sin bedste side, nyder mange danskere at køre sydpå. Her er varmen fantastisk, når man kommer frem, men undervejs kan den være en varm plage, der fører til både hovedpine og køretræthed. Solfilm sørger for en behagelig temperatur i bilen, så du kan holde til at køre langt. Når klimaet i bilen er tilpas, har du også den bedste forudsætning for, at køresikkerheden er i top. Du kan derfor lade solen skinne, men ikke varme, når du har solfilm til bilen. 

Foruden at skåne for ubehag under køreturen så er der også andre gode grunde til at få sat solfilm på sin bilrude. Filmen beskytter blandt andet mod indsyn, der har stor betydning for bilen – også når du ikke kører i den. Når din bil er parkeret, kan solfilmen være med til at mindske risikoen for indbrud i bilen. Har du eksempelvis solfilm på ruden til bagagerummet, er det sværere for forbipasserende at se værdigenstande, som måtte ligge bagerst i bilen. Når du anvender solfilm på de resterende ruder, afskærmer du samtidig for solens blændende stråler. Derfor er det særligt en fordel med solfilm på forruden, så du mindsker risikoen for at blive blændet under kørsel.

Når det gælder solfilm og folie, tilbyder vi også stenslagsfolie, der blandt andet skåner din bil mod stenslag. Bilens front og den forreste del på motorhjelmen er nemlig ofte udsat for stenslag, når du er på farten. Men derudover hjælper stenlagsfolie også mod ridser og andet unødigt snavs. Folien tilpasses naturligvis, så den passer til målene på din bil, og du kan efterfølgende både vokse, vaske og pleje bilen som normalt.  

Gode priser på solfilm til din bil

Der er mange praktiske fordele ved at vælge solfilm til din bil. Men derudover kan filmen også give bilen et helt nyt look sammenlignet med tidligere. Forskellige toningsgrader på solfilmen fremhæver bilens visuelle fremtoning, og hos DITEC får du altid den solfilm, der passer til dine ønsker og behov. Vi har nemlig solfilm i flere toner, som giver hvert sit lysindfald. Vores lyseste film er næsten helt transparent og skåner alligevel mod solens varmestråling.

Solfilm giver bilen et smart og elegant look, som du vil få glæde af i rigtig mange år. Vores specialuddannede personale hjælper dig med at tone ruderne i din bil med markedets bedste solfilm, og du får hele 10 års garanti på filmen. Skulle der opstå problemer med din solfilm, har du derfor altid mulighed for at komme forbi dit nærmeste DITEC center, så du hurtigt bliver godt kørende igen. Vi har bilplejecentre over hele landet, og du finder derfor med stor sandsynlighed også et bilplejecenter i nærheden af dig. Når du besøger dit lokale DITEC center, får du altid de nødvendige oplysninger om og råd til pleje af din bil. Service og kvalitet er nøgleordene hos os, og vi hjælper med alt inden for bilvask, ind- og udvendig bilpleje samt skift af fælge og dæk – så mon ikke vi også kan klare netop den behandling, din bil har brug for? Du kan finde dit nærmeste DITEC center ved at klikke her.