Lugtsanering

Når det kommer til vedligeholdelse og beskyttelse af din bil, har du sikkert allerede helt styr på både bilvask, udretning af buler og dækskifte. Udvendig pleje af bilen fylder nemlig en stor del af den generelle service af biler. Men det er også vigtigt at pleje bilen indvendigt, når du vil have glæde af din bil i mange år. Her på siden, kan du læse mere om lugtsanering af bil.

Der findes ikke noget bedre end duften af ny bil. Ny bil dufter af velvære, og den helt særlige duft giver en stor tilfredshed. En velduftende bil er en bil, du har lyst til at køre i igen og igen. Men netop når du kører meget i din bil, kan den med tiden miste sin næsten magiske duft. Med tiden kan der opstå en dårlig lugt i bilen, og ofte kan det være svært at identificere, hvor lugten kommer fra. Dårlig lugt i bilen kan skyldes mange ting, men hos DITEC kan vi fjerne den ubehagelige lugt med lugtsanering. Ind i mellem kan lugten dog være så slem, at det kan være nødvendigt at kombinere lugtsanering med en tekstilvask. Ved en tekstilvask bruges varmt vand sammen med et smudsopløsende kemikalie til at fjerne snavset fra stoffet, der kan være årsagen til den dårlige lugt i bilen.

God tur med lugtsanering 

Kæledyr kan være dejlige at have med på turen. Til gengæld er det knap så dejligt, hvis dyrene stadig kan lugtes, når de ikke længere er i bilen. Derudover kan rygning i kabinen også være årsag til den dårlige lugt, ligesom det også kan lugtes, hvis noget er blevet spildt på betrækket eller måtterne. Med lugtsanering bliver din bil næsten så god som ny. Lugtsanering indebærer, at bilens kabine fyldes med en gas, som skabes ved at fordampe forskellige kemikalier. Når det er bestemt, hvilken kilde, der er årsag til den dårlige lugt, vælges det rette kemikalie. Gassen skal virke i en bestemt tidsperiode, hvorefter kabinen udluftes. Hvis lugten ikke er helt forsvundet efter den første behandling, kan luftsanering gentages.

DITEC er Danmarks største bilplejekæde, og vi har stor ekspertise inden for vedligeholdelse af biler. Foruden sanering tilbyder vi blandt andet også bilvask, pleje, rustbeskyttelse og udskiftning af glas. Vi har bilplejecentre over hele landet, og du finder dit lokale DITEC bilplejecenter ved at klikke her.