Undervognsbehandling

Når årstiderne skifter er motorvask, renovering af forlygter og dækskifte sikkert nogle af de ting, du allerede foretager dig, når bilen skal vedligeholdes. Men derudover er det også vigtigt at sørge for, at din bil får den rigtige rustbeskyttelse, så den er godt kørende i al slags vejr. Her på siden kan du læse mere om undervognsbehandling, der bør være en del af din bils almindelige bilpleje.

Sommer og biler er to ord, der kører rigtig godt sammen. Og det er ikke uden grund. Der findes nemlig ikke noget bedre end følelsen af at køre med åbne vinduer og mærke, hvordan sol og varme fylder bilen. Omvendt kan efterår og vinter være rigtig hårde måneder at køre igennem, hvis din bil ikke har får den fornødne beskyttelse. En undervognsbehandling burde være en selvfølge på alle biler, men er det desværre langt fra. Hos DITEC hjælper vi med undervognsbehandling af din bil, så dens mest sårbare dele beskyttes.

Som Danmarks største bilplejekæde tilbyder vi naturligvis alt inden for pleje af din bil. Foruden den anbefalelsesværdige undervognsbehandling så hjælper vi eksempelvis også med fælgbehandling, der beskytter fælgene og gør dem nemmere at vaske. En fælgbehandling giver fælgene en holdbar smuds- og vandafvisende overflade, så du slipper for at anvende stærke rensemidler til behandling af dine følge.  

Bestil undervognsbehandling af din bil hos DITEC

Når du bestiller en undervognsbehandling af din bil hos DITEC, sørger du for, at bilens sikkerhed altid er i top. Når du kører i din bil, bliver bilens dele slidte, og det er særligt det skiftende vejr, der stiller store krav til bilens rustbeskyttelse. Kulde og regn udfordrer bilens undervogn, men med en effektiv undervognsbehandling, kan din bil køre godt i mange år fremover. Foruden at en undervognsbehandling bevarer bilens sikkerhed, så opretholder den også bilens værdi. Hvis din bil bliver beskadiget med rust, er det svært at få et godt salg af den, ligesom det i værste tilfælde kan være svært overhovedet at få den solgt.

Der er stor forskel på, hvilken beskyttelse de forskellige bilmærker har brug for. Hos DITEC udfører vi altid en undervognsbehandling, der passer nøjagtigt til din bil, og vores store ekspertise i vedligeholdelse af biler er din garanti for den bedste beskyttelse af din bil uanset mærke. Alle bilmærker har brug for rustbeskyttelse i form af en undervognsbehandling, og behandlingen kan med fordel foretages allerede, når bilen er ny for at få størst effekt af beskyttelsen. Selvom flere bilproducenter giver garantier for beskyttelse af rust, så er det altid en god ide at supplere med en undervognsbehandling fra et bilplejecenter, hvis du vil holde din bil fuldstændig rustfri. 

Hvis du vil have, at din bil skal være ekstra godt kørende henover de kolde og regnfulde måneder, skal du huske at få foretaget et dækskift i god tid. Hos DITEC er din sikkerhed i førersædet, og vi hjælper derfor med dækskift af både sommer- og vinterdæk, så din bil har den bedste kørestil uanset årstid. Når du kører i din bil, bliver dine dæk automatisk slidte, og derfor sørger vi selvfølgelig også for skift af nedslidte dæk. Hvis dækmønsteret er under 1,6 mm er det faktisk ulovligt, så hvis du har mistanke om, at mønsteret på dine dæk er kørt fladt, så kom forbi dit nærmeste DITEC center. Her får du selvfølgelig også altid afbalancering og kontrol af dæktryk, når du får foretaget et dækskifte.

Gode priser på undervognsbehandling

I en undervognsbehandling rengøres og beskyttes de mest udsatte dele på bilen. Hvert bilmærke har sine sårbare dele, og vi tager derfor altid højde for netop din bils behov, så den får den helt rigtige undervognsbehandling. Når du rustbestykker din bil med en undervognsbehandling hos DITEC, får du et ensartet resultat, der giver den mest optimale rustbeskyttelse af netop din bil. De dele, der rustbeskyttes, er eksempelvis bundplade, hjulrus og hulrum i døre. Når disse dele plejes og beskyttes, optimerer du køresikkerheden i din bil samtidig med, at du forlænger bilens generelle levetid. Vi har solid erfaring med undervognsbehandling af biler, og du kan altid besøge dit lokale DITEC center og få testet din bil for rust. Hos DITEC ønsker vi, at din sikkerhed skal være i top – men ikke prisen. Alle biler bør være rustbeskyttet med en undervognsbehandling, og derfor får du hos os altid en god pris på en hvilken som helst behandling.

Vi har bilplejecentre over hele landet, og når du besøger dit lokale DITEC center, får du naturligvis de nødvendige oplysninger og råd til pleje af din bil. Vi hjælper med alt inden for bilvask, ind- og udvendig bilpleje og skift af fælge og dæk, så du finder med stor sandsynlighed også den behandling, din bil har brug for. Du kan finde dit nærmeste DITEC center ved at klikke her.