Renovering af forlygter

Udretning af buler, genopfriskning af lakering og lapning af stenslag i forruden er bare nogle af reparationer, din bil kan stå over for, hvis den bliver beskadiget. Derudover er forlygterne også et område, der ofte bliver udsat, og derfor er det vigtigt altid at sørge for, at bilens forlygter er i god stand. Her på siden kan du læse mere om polering af forlygter.

HeadlampNår du kører i din bil, kan bilens forlygter blive matte eller ridset af forskellige årsager, hvilket giver et markant ringere kørelys. Faktisk underkendes flere og flere biler til bilsyn på grund af dårlige forlygter, og derfor er det nødvendigt løbende at tjekke kvaliteten af din bils forlygter, så den fortsat er helt sikker at køre i.

Som Danmarks største bilplejekæde tilbyder vi alt inden for reparationer af din bil. Foruden polering af forlygter tilbyder vi eksempelvis også udskiftning af glas, hvis du har fået en længere revne i ruden, eller hvis stenslaget sidder midt i synsfeltet. Normalt tager det kun et par timer at skifte en rude, så du er hurtigt på farten igen.

Forlygte polering af matte forlygter

Når bilens forlygter bliver matte, udsætter du dig selv for en unødvendig sikkerhedsrisiko. Med en polering af bilens forlygter får du lygter, der er så gode som nye. En mat forlygte kan nogle gange poleres op med et almindeligt polermiddel. Herved forbedres forlygten på kort sigt, men snart vil overfladen blive mat igen. Med en polering af forlygter hos DITEC får du en reparation med en imponerende holdbarhed. Vores behandling foregår sådan, at den dårlige overflade slibes ned med slibepapir, og derefter poleres den op, så plasten igen bliver helt klar. Derefter påføres en ny udvendig beskyttelse, som beskytter plasten mod at blive mat. Det er netop denne beskyttelse, der er vigtig for holdbarheden, og det er ikke nok blot at polere forlygten, hvis du vil have et sikkert resultat, der holder i længere tid.

Hos DITEC er vi glade for at kunne hjælpe dig med alt inden for pleje af din bil. Vi kan eksempelvis vaske bilens motor, foretage undervognsbehandlinger, hjælpe med dækskifte og polere forlygter. Vi har stor ekspertise og erfaring i vedligeholdelse af biler, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at være godt kørende. Vi har centre over hele landet, og du finder derfor med stor sandsynlighed også et center i nærheden af dig - Klik her, og find dit lokale DITEC center.