Lakering

Det sker, at skader opstår på bilens lak, som ikke kan poleres væk. Den beskadigede del skal da omlakeres. Vi forsøger at minimere omlakeringen for at bibeholde så meget af bilens originallak, så længe det er muligt.

Har du fået en skade på din bil og er i tvivl om, hvordan det kan ordnes? Så skal du tage fat i et af vores mange Ditec centre i Danmark. Vi står klar til at hjælpe dig med bilproblemer - store som små. Find et center nær dig og giv os et kald, så du hurtigt kan få glæde af din bil igen. Vi sørger for en høj kvalitet og god service, hvor både du og din bil får den bedst mulige behandling. 

Lakering eller omlakering af din bil?

Det sker, at skader opstår på bilens lak, som ikke kan poleres væk. Den beskadigede det skal da omlakeres. Vi forsøger at minimere omlakering for at bibeholde så meget af bilens originallak, så længe det er muligt. Ved at bibeholde bilens originallak holder bilens værdi også bedre. Det er vigtigt for os, at vi får et præcist omfang af skaden, så vi kan give din bil den bedste behandling. 

Hvis du står med en skade på din bils lak, så giv os et kald allerede i dag. På den måde kan du hurtigt få din bil tilbage igen - som ny igen. Find et Ditec center nær dig her og book en tid allerede i dag. 

Skal du have din bil lakeret?

Hvis du har fået en lakskade på bilen, er det bedst, at du viser os skaden, så vi kan give dig en nøjagtig pris på reparationen. Ind imellem skal man påføre et ekstra overfladelag for at mindske risikoen for farveforskelle. Vi forsørger at have korte behandlingstider, så du får som regel bilen tilbage 1-2 dage efter, du har indleveret den. Så kan du hurtigt få glæde af din bil igen. 

Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige service, så du bliver tilfreds hver gang, du besøger en Ditec center. Ved at undersøge skaden grundigt og finde en god løsning i fællesskab, hvor dine behov kommer først, sikrer vi, at du er tryg ved behandlingen hver gang. Giv os et kald allerede i dag.

Har du fået mindre buler eller ridser i bilen?

Hvis du kun har fået en mindre bule på bilen, kan den som regel rettes ud og poleres uden omlakering. Ved hurtigt at indlevere din beskadigede bil til en af vores Ditec center, kan vi afgøre, hvilken type behandling der er brug for. Hos vores Ditec vil du altid opleve den samme høje kvalitet og gode service - uanset hvilket center du vælger. Læs mere omkring udretning af mindre buler og ridser her

Hos vores Ditec centre lakerere eller omlakere vi ikke kun din bil. Vi tilbyder også en lang række andre services, som du kan benytte dig af, hvis uheldet er ude. Du kan med fordel også vælge vores bilpleje, der bidrager til en forlænget levetid på din bil, samt den daglige vedligeholdelse lettes. Se mere omkring vores andre services i vores Ditec centre og find et center nær dig.

Vælg et Ditec center til lakering af din bil

Hvis du søger kompetente og dygtige håndværkere til at tage godt hånd om din bil, skal du vælge et af vores mange Ditec centre. Uanset, hvilket center du besøger, sørger vi for den samme høje kvalitet, gode service og rigtig godt håndværk. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når du er tilfreds - fordi det er dig og dine behov, som kommer først hver eneste gang. 

Du finder nemt et Ditec nær dig og din by, hvor du kan få udført mange forskellige typer opgaver. Hvad end det er lakering af din bil, glasbehandling eller fælgbehandling, kan et af vores mange Ditec centre hjælpe dig. Vælg et Ditec center nær dig og book en tid til en behandling i dag. Vi ser frem til at høre fra dig og sammen finde en god løsning til dig og din bil. 

Ditec center - kvalitet og god service i højsædet

Hos Ditec er vi Danmarks største bilplejekæde. Vi hjælper dig med alle aspekter af bilpleje, så din bil kan forblive ny og beskyttes i lang tid. Ditec har eksisteret siden 70’erne, og vi har mange års erfaring med alt, hvad der angår vedligeholdelse og pleje af biler. 

Du kan derfor trygt vælge et Ditec center til bilpleje, reparationer eller andre opgaver. Vores filosofi er nemlig, at din bils mest sårbare dele skal beskyttes og vedligeholdelse  for at holde den i så pæn stand så længe som muligt.