Lakkonservering

Lakkens vigtigste funktion er at beskytte den underliggende plade mod rust. Desuden giver lakken bilen dens visuelle lyskraft. Lakken udsættes dagligt for påvirkning fra solen, Vaskeridser, trafikken, nedbør, mekanisk slitage og andet som gør, at overfladen bliver mattere og snavs lettere sidder fast. Det øger risikoen for rustangreb, og gør bilen svær at holde ren. For at forhindre dette bør man regelmæssigt vokse bilen eller påføre en lakforsegling / lakbeskyttelse som beskytter lakken i lang tid.DITEC® lakkonservering er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. Den forseglede overflade beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, sur nedbør og trafikfilm. Den gør også bilvasken meget lettere.

Vi giver 9 års systemgaranti på DITEC® lakkonservering på nye biler (under 12 måneder) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder.  Den fjerner belægninger på lakken samt ridser. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed.

Vælg en DITEC® center i nærheden af ​​dig

Vi tror, du er i , derfor foreslår vi .

For at få mest ud af Ditec.dk anbefaler vi dig at vælge en DITEC® center, få lokale oplysninger, såsom udbud af tjenester, kontaktoplysninger og åbningstider for dit valgte Ditec center.