Lakforsegling

Uanset hvilken bil du ejer, så er en veludført lakforsegling altid en god ide. Lakkens vigtigste funktion er at beskytte den underliggende plade mod rust. Desuden giver lakken bilen dens visuelle lyskraft.Lakken udsættes dagligt for påvirkning fra sol, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og andre ting som gør, at overfladen bliver mere mat og samtidig sidder snavs lettere fast. Dette øger risikoen for rustangreb og gør bilen svær at holde ren. Derfor er en lakforsegling en god ide, da det lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak. For at forhindre rust og ridser, bør man regelmæssigt vokse bilen eller påføre en lakforsegling/lakbeskyttelse, som beskytter lakken i længere tid. Nogle vælger også både at lakforsegle og vokse bilen for at opnå yderligere ekstra beskyttelse.

DITEC lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. Den forseglede overflade beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm. Den gør desuden også bilvasken meget lettere, eftersom snavs hurtigere fjernes. Vi giver 9 års systemgaranti på DITEC lakforsegling på nye biler (under 12 måneder gammel) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed. Der er altså massevis af gode grunde til at vælge en lakforsegling her hos os, og den eneste ulempe er, at du naturligvis skal betale for det – men vi har selvfølgelig sørget for at kunne tilbyde nogle meget attraktive priser til dig.

Vi er Danmarks største kæde inden for bilpleje, og du kan derfor trygt overlade din bil til os uanset, hvilket mærke eller type bil du kører rundt i. Vi tager os af din bil og ud over denne lakforsegling tilbyder vi også mange andre services, der holder din bil både flot og godt kørende i fremtiden. Se fx. vores glasbehandling, der på samme måde vil sikre dig mere køreglæde, eftersom en glasbehandling resulterer i et bedre udsyn, når du kører bil. Herudover kan du også få dine fælge behandlet for at opnå bedre holdbarhed. Kører du med børn i bilen, så kan det være en fordel også at få bilens interiør behandlet, så indtrækket ikke tager skade af, at dit barn spilder mad eller drikkevarer i bilen.