Lakforsegling

Uanset hvilken bil du ejer, er en veludført lakforsegling altid en god ide. Lakkens vigtigste funktion er nemlig at beskytte den underliggende plade mod rust.

Desuden giver lakken bilens visuelle lyskraft. Find et autoriseret Ditec center nær dig, og få din bil lakforseglet. Vi står til at hjælpe dig med at passe godt på din bil, så du kan få mest muligt glæde ud af den.Desuden giver lakken bilens visuelle lyskraft. Find et autoriseret Ditec center nær dig, og få din bil lakforseglet. Vi står til at hjælpe dig med at passe godt på din bil, så du kan få mest muligt glæde ud af den.

Lakforsegling - pas godt på din bil 

Lakken på din bil udsættes dagligt for påvirkning fra sol, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og andet. Det betyder, at overfladen bliver mere mat, og samtidig sidder snavs også lettere fast. Dette øger altså risikoen for rustangreb og gør din bil svær at holde ren. Derfor er en lakforsegling en rigtig god ide, da det lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak. På den måde kan du passe rigtig godt på din bil. Book din tid hos dit nærmeste Ditec center.

For at forhindre rust og ridser i lakken bør du også regelmæssigt vokse bilen eller påføre en lakforsegling. Det beskytter nemlig lakken i længere tid, så du kan få mest muligt glæde og værdi ud af din bil. Nogle vælger også både at lakforsegle og vokse bilen for at opnå yderligere ekstra beskyttelse. Så har du i hvert fald gjort, hvad du kan for at sikre bilens flotte lak, udseende og dermed bilens værdi.

Hvordan lakforsegler vi din bil hos Ditec?

DITEC lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin. Dette giver nemlig den bedste holdbarhed og dermed bedste værdi for dig og din bil. Den forseglede overflade, der bliver påført din bil, beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm. Det er altså en rigtig god ide, hvis du gerne vil sørge for, at bilens lak forbliver så pæn som mulig. 

Udover at mindske risiko for ridser i lakken gør lakforseglingen også bilvasken meget nemmere. Dette er, fordi snavs hurtigere fjernes fra bilens lak. Her kan du altså spare en del knofedt, hvilket gør bilvasken mindre besværlig og tager kortere. Så undgår du også at slide på lakken for at fjerne pletter og andet vanskeligt snavs.

Vælg Ditec til lakforsegling af din bil

Vi giver 9 års systemgaranti på Ditec lakforsegling på nye biler (hvis den er under 12 måneder gammel) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed, som skaber værdi for din køreglæde.

Der er altså massevis af gode grunde til at vælge en lakforsegling her hos os, og vi har selvfølgelig sørget for at kunne tilbyde nogle meget attraktive priser til dig. Vi er nemlig Danmarks største kæde inden for bilpleje med serviceniveau og kvalitet i topklasse. Du kan derfor trygt overlade din bil til os uanset, hvilket mærke eller type bil du kører rundt i. 

Få optimal køreglæde med behandlinger hos Ditec

Ud over denne lakforsegling tilbyder vi også mange andre services og behandlinger, der holder din bil både flot og godt kørende i fremtiden. Se for eksempel vores glasbehandling, der på samme måde vil sikre dig mere køreglæde, eftersom en glasbehandling resulterer i et bedre udsyn, når du kører bil. 

Herudover kan du også få dine fælge behandlet for at opnå bedre holdbarhed og stor køreglæde. Kører du også med børn i bilen, så kan det være en fordel også at få bilens interiør behandlet. På den måde tager indtrækket ikke skade af, at dit barn spilder mad, drikkevarer eller lignende i din bil. 

Hos Ditec tilbyder vi også total bilpleje, hvor din bil næsten bliver som ny igen - og der findes ingen bedre følelse end duften og følelsen af en ny bil. Denne behandling er ideel til dig, som overvejer at sælge din bil. Du får nemlig professionel og grundig rengøring og klargøring, der optimerer bilens værdi. Læs meget mere omkring vores tjenester her, så du hurtigt bliver godt kørende og opnår optimal køreglæde.