Fælgbehandling

Det har altid været et problem at holde bilens fælge rene og pæne, da bilens bremser danner et fint bremsestøv, som let fæstner og brænder sig ind i fælgen. Denne behandling løser dette ved at forsegle fælgens ydre og gøre den tættere.Det har altid været et problem at holde bilens fælge rene og pæne, da bilens bremser danner et fint bremsestøv på dine alufælge, som let fæstner og brænder sig ind i fælgen. Denne behandling løser dette ved at forsegle fælgens ydre og gøre den tættere. Hos dit Ditec center kan du få udført fælgbehandling på din bil, så du kan lette vedligeholdelsen og rengøringen. Book tid hos et Ditec center nær dig.

Polering af alufælge hos dit Ditec center

Behandlingen af fælge giver fælgen en smuds- og vandafvisende overflade med god holdbarhed. Efter behandlingen behøver man ikke længere anvende stærke rensemidler m.m. til fælge. I stedet for er det nok med milde rengøringsmidler i kombination med højtryksrens. Ud over, at rengøringen bliver lettere, er det også godt for miljøet. Det er en rigtig god løsning at få fælgbehandlet dine fælge.

Som regel behandler vi fælgens yderside, men hvis hjul og fælg indleveres løse, kan vi også behandle fælgens inderside. Før behandlingen gør vi naturligvis først fælgen klinisk ren. Det er altså en form for fælg renovering, som får dine fælge til at fremstå som nye i længere tid. 

Vælg Ditec til polering af dine alufælge

Inde på vores hjemmeside kan du nemt finde et Ditec center nær dig, hvor du kan få udført en fælgbehandling på din bil. Book en tid i dag og få poleret dine alufælge hos Ditec.