Keramisk lakforsegling

DITEC® Ceramic Ultra er en langtidsvirkende keramisk lak behandling, der giver lakken ekstra beskyttelse mod snavs, UV-stråler, oxidation, ridser, trafikfilm, insekter og osv.
Behandlingen har unikke egenskaber og giver lakken en unik dyb glans.
Bindingen med den underliggende lak er meget stærk, og man kan derfor ikke fjerne behandlingen med traditionelle rengøringsmidler, derfor vil en mekanisk proces såsom en polermaskine være nødvendigt for at fjerne lakbeskyttelsen.Ceramic Ultra Gør bilen let at vaske
DITEC® Keramisk Ultra som er en keramisk lakkforsegling gør bilen forbliver ren i længere tid, når snavs ikke fastsidder så let på lakken. Behandlingen er resistent over for affedtning, så salt og tjære let kan fjernes efter behov.
Normalt behøver man ingen affedtningsmiddel til at rengøre bilen efter en lak behandlingen.

Keramisk Lakbehandling
Efter behandling bliver lakkens overflade ekstremt vandafvisende og får vanddråber til at glide af, når bilen er i bevægelse.

Med Keramisk lakkonservering og refiner behandlinger kan din nye bil se ny ud i lakken i hele dens levetid og du får 9 års garanti

9 års bilpleje garanti er unik!

En gang om året, skal bilen have en garanti vask, hvor vi renser lakken for eventuelle belægninger og gør en inspektion af lakken.

Øvrige oplysninger
Behandlingstiden tager ca. 36 timer, så vi har brug for bilen i to dage.
En gang om året bør du komme ind med bilen for en garanti vask, hvor vi fjerne eventuelle belægninger og tjære, der kan have en negativ effekt på beskyttelsen.

Vælg en DITEC® center i nærheden af ​​dig

Vi tror, du er i , derfor foreslår vi .

For at få mest ud af Ditec.dk anbefaler vi dig at vælge en DITEC® center, få lokale oplysninger, såsom udbud af tjenester, kontaktoplysninger og åbningstider for dit valgte Ditec center.