Keramisk lakforsegling

Din bil bliver konstant udsat for skidt og snavs, og særligt det skiftende vejr gør det ofte svært af holde bilen ren i længere tid ad gangen. Derfor får de fleste løbende foretaget en bilvask af bilen, hvilket kan være en tidskrævende og en dyr affære i længden. Her på siden kan du læse mere om Ceramic Ultra, som giver ekstra beskyttelse til bilens lak.Din bil bliver konstant udsat for skidt og snavs, og særligt det skiftende vejr gør det ofte svært at holde bilen ren i længere tid ad gangen. Derfor får de fleste løbende foretaget en bilvask af bilen, hvilket kan være en tidskrævende og en dyr affære i længden. Her på siden kan du læse mere om Ceramic Ultra, som giver ekstra beskyttelse til bilens lak. Book tid hos en af vores Ditec centre allerede i dag.

Beskyt din bil med ceramic coating

En ren bil er uden tvivl den bedste bil. At have en ren bil minder mest af alt om glæden ved at have en ny bil, og så giver det samtidig en enorm følelse af tilfredshed, når bilen er rengjort og fri for diverse snavs. Hermed bliver din køreglæde automatisk optimeret, og du vil glæde dig til en køretur hver eneste gang, du sætter dig ud i bilen. 

Når du kører i din bil, bliver den automatisk udsat for naturens skidt og snavs, men med Ceramic Ultra lakforsegling på en ny bil skåner du den mod snavs, oxidering og ikke mindst flyverust. Det er derfor en rigtig investering i dig selv og din bil at få påført et ceramic pro coating på din bil. Så forbliver køreglæden også i top.

Hvad er ceramic ultra?

Ceramic Ultra er en langtidsvirkende lak, der sparer din bil for blandt andet skader fra UV-stråler, trafikfilm og insekter. Behandlingen får lakkens overflade til at være særligt afvisende, og derfor glider vanddråber og andet snavs let af, når bilen er i bevægelse, da vinden blæser regn og skidt væk. Ceramic Ultra beskytter først og fremmest din bil, men derudover giver lakken også en flot dyb glans til bilen, som vil imponere de fleste. 

Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at besøge et Ditec center og få udført ceramic pro. Så kan du få glæde af din bil i mange år fremover samtidig med, at den daglige vedligeholdelse lettes. 

Supplér ceramic coating med en glasbehandling

Hvis du ønsker en effektiv pleje af hele din bil, kan du med fordel supplere Ceramic Ultra behandling med en omgang glasbehandling. En glasbehandling sørger for, at din rude forbliver smudsafvisende. Herved øger du eksempelvis din sikkerhed i trafikken, da smådyr og is ikke sætter sig så hårdt, som det gør på ubehandlet glas. 

Regn glider nemmere af ruden selv uden brug af vinduesvisker og hermed opnår du større sigtbarhed, især når du kører efter mørkets frembrud. Bestil tid til både ceramic pro coating samt en glasbehandling hos et Ditec center nær dig i dag.

Gode priser på ceramic ultra

Når din bil får en beskyttende keramisk lakforsegling, så forbliver den ren i længere tid. Snavs har nemlig svært ved at sidde fast på lakken, men skulle uheldet alligevel være ude, kan du fortsat rengøre din bil på helt normal vis, uden at bekymre dig om den påførte lakforsegling. Den underliggende lak i Ceramic Ultra er meget stærk, og den kan derfor ikke fjernes med traditionelle rengøringsmidler. 

Derudover er behandlingen resistent over for affedtning, således at salt og tjære let kan fjernes efter behov – dog behøver man ofte slet ingen affedtningsmidler til at rengøre en bil med keramisk lakforsegling. Det skal ikke være dyrt at få en lakforsegling af din bil, og derfor finder du altid gode priser på Ceramic Ultra hos Ditec.

Ceramic Ultra får din bil til at fremstå som ny

Ceramic Ultra på en ny bil kan ofte få din bil til at se ny ud i hele dens levetid. Samtidig får du ni års garanti på bilpleje hos Ditec, og vi står altid klar til at hjælpe dig med lakforsegling af din bil. Når din bil har Ceramic Ultra skal den have en garantivask en gang om året. 

Her renses lakken for eventuelle belægninger, der kan mindske forseglingens beskyttelse, så du fortsat kan være godt kørende indtil næste garantivask. Behandlingstiden tager cirka 36 timer, så det er vigtigt, at du planlægger den nødvendige bilvask i god tid.

Vælg Ditec til ceramic coating 

Hos Ditec er vi Danmarks største bilplejekæde, og vi har stor ekspertise og erfaring inden for bilpleje. Vi har mange centre over hele landet, og du finder derfor med stor sandsynlighed også et center i nærheden af dig. Du kan se en oversigt over vores mange centrer ved at klikke her. Book tid hos et Ditec center nær dig allerede i dag til keramisk lakforsegling