Motorvask

Bilvask er vigtigt for din bil, hvis den skal holde sig ren og samtidig fungere optimalt. Rengøring af din bil bør foretages både ind- og udvendigt, og hos DITEC hjælper dig med få en rengjort bil. Her på siden kan du læse mere om motorvask, der er nødvendig pleje af din bil, når du vil have glæde af den i mange år.

Der findes ikke noget bedre end en ren bil. Når bilen er nyvasket føles den næsten helt som ny, og bilen skinner altid på en helt særlig måde i solen, når den lige er blevet rengjort. Her taler vi om den ydre vask af din bil. Det er denne vask, der ofte rammer vores tanker, når det handler om bilvask, men lige så vigtigt det er rengøre bilens facade, lige så afgørende kan det være at huske at holde det indre i bilen rent. Når du kører i din bil, bliver motoren beskidt over tid, og derfor skal du huske løbende at foretage an motorvask af din bil.

Vi er Danmarks største bilplejekæde, og du finder derfor altid et stort udvalg af tjenester inden for bilpleje. Når du har gjort noget godt for bilens indre, kan du med fordel også gøre det for dens ydre med en keramisk lakforsegling. En keramisk lakforsegling er en langtidsvirkende behandling af bilens lak, så den er ekstra beskyttet mod blandt andet snavs, UV-stråler og ridser. Hos DITEC har vi stor erfaring i vedligeholdelse af biler, og vi sørger derfor altid for den bedste behandling af både dig og din bil.

God pris på motorvask

En beskidt motor er en ineffektiv motor. Derfor er det vigtigt, at du løbende får en motorvask af din bil, så den altid har den bedste ydeevne, når du er på farten. Ved motorvask rengøres motorrummet og motorens dele, så de bliver fri for fedt og olie. At vaske bilens motor kan være følsomt på visse bilmodeller på grund af elektronik, og derfor undgår vi altid at rengøre direkte på bilens elektronik. Inden du besøger et af vores bilplejekæder, kan du med fordel også kontrollere din bilproducents anbefalinger af motorvask. 

Det skal ikke være dyrt at have en ren og driftssikker bil, og derfor får du hos DITEC altid en god pris på motorvask. Når du besøger et af vores mange DITEC centre, får du de nødvendige oplysninger og råd til pleje af din bil. I vores centre får du altid service og høj kvalitet, og vi foretager løbende motorvask af din bil, så du altid kan være godt kørende. Find dit lokale DITEC center her.