Bilpleje

Følelsen af ny bil er vidunderlig, men den holder desværre ikke evigt. I takt med at tid og slid sætter sine spor på bilen, daler bilens værdi – og måske endda din glæde ved at eje den. Det kan vi heldigvis rette op på med en grundig gennemgang og pleje af bilen fra antenne til dæk, så bilen atter kommer til at funkle som ny.

Vi er professionelle, og vi har materialer, værktøj og ekspertise, der gør, vi kan udrette mirakler med de fleste biler. Vi ved nemlig, hvad der skal til, og vi har de helt rigtige bilplejeprodukter, så for en rimelig pris kan vi få din brugte bil til at føles ny igen med en Total Bilpleje.

Skal du sælge din bil, kan du også med fordel få den professionelt klargjort, for en pæn, ren og velduftende bil virker som en velholdt bil. Udgifter, du har til at få den professionelt renset og plejet, bliver typisk tjent hjem mange gange på en øget salgspris.

Lad os genfinde din bilglæde

Med job, hverdag og masser af forpligtelser kan bilpleje nemt ryge langt ned ad listen, og den bliver ikke nemmere at tage sig af, jo mere tingene får lov til at stå til. Du behøver dog hverken bruger timer eller formuer på at finde glæden ved en funklende bil frem igen, for i DITEC-centrene får du altid en skarp pris på et flot udført arbejde.

DITEC er Danmarks største bilplejekæde, og vi har eksisteret siden 1970’erne. Derfor har vi masser af erfaring, og vi ved, hvordan vi skal gå til opgaverne. Vi er nået hertil, fordi vi er grundige, og fordi vi gør os umage, når vi får nøglerne til din bil. Derfor får du samme professionelle behandling, uanset om du kommer med en stor og flot luksusvogn eller en træt og slidt familiebil.

Sådan plejer vi din bil

Først affedter vi karrosseriet og fælgene grundigt med et miljøvenligt, alkalisk affedtningsmiddel, og herefter vasker vi bilen, så den bliver helt og aldeles ren. Så maskinpolerer vi lakken med et polérmiddel, der er nøje tilpasset til lakkens tilstand – så ridser og oxideringer forsvinder helt. Til sidst giver vi bilen en gang voks, som langtidsbeskytter lakken mod snavs, salt og trafikfilm.

Nu pudser vi ruderne grundigt, ligesom gummilister og dæksider får en behandling, så de fremstår flotte og smidige. Er der stenslag på bilen, kan vi også reparere dem, hvis du hjælper os med bilens originalfarve. Indvendigt får bilen en grundig støvsugning i både kabine og bagagerum, og ruderne får en ordentlig omgang indvendigt også.

Instrumentpanel og andre plast-, gummi- og vinyldetaljer bliver genoprettet til fordums glans, mens dørkanterne får en omgang voks. Der er ikke et øje tørt – eller en overflade smudset, når du får bilen tilbage.

Når du nu alligevel er her…

I DITEC er vi specialister i at få gamle biler til at føles som nye, og når bilen alligevel skal have en omgang pleje, kunne du overveje, om der er andet ved bilen, der trænger til en kærlig og kyndig hånd.

Vi tilbyder lakforsegling, der lægger sig som et beskyttende lag ovenpå den eksisterende lak, så småridser, UV-stråler og trafikfilm ikke får lov til at ødelægge bilens flotte finish. Derudover bliver bilen nemmere at holde ren med en lakforsegler, da smuds får sværere ved at sætte sig fast. Vi tilbyder også en keramisk lakforsegler, der er endnu mere drøj.

Vi kan behandle dine ruder, så smuds, insekter og nedbør preller nemt af, så du får bedre udsyn, mens du sparer på sprinklervæske og viskerblade. Vi kan behandle dine fælge, så de næsten fremstår som nye igen, selv de virker slidte og fedtet ind i støv. Det kan være svært at blive bremsestøvet kvit på dine alufælge, men vi har midlerne og erfaringen, så du slipper for at bøvle med knofedt og skrap kemi.

Sæderne i din bil lever en udsat tilværelse, og også her kan vi være behjælpelige. Vi kan imprægnere dine tekstilsæder, så væske fremover ikke kan trænge ind. Er sæderne og de andre tekstiler grimme og plettede, kan vi rense dem. Vi kan også rense og beskytte din lædersæder, så de bevarer smidigheden og det flotte udseende. Skind og læder skal nemlig have pleje, hvis du vil undgå, det krakelerer.

Nogle biler har med tiden opbygget en lugt, der mildest talt gør det svært at være glad og tilfreds i kabinen, og her kan en lugtsanering være en rigtig god idé. Uanset om lugtgenerne skyldes tobak, kæledyr, jordslåede tekstiler eller spildte væsker, kan vi komme lugten til livs – og genskabe den glædelige duft af ny bil.

Find priserne i dit nærmeste DITEC-center

Med 30 værksteder landet over kan vi tilbyde nem og bekvem betjening for de fleste. DITEC-centrene er uafhængige forretninger, der alle har forskellige forudsætninger og forretningsvilkår, og som alle leverer forskellige pakker og produkter. Derfor varierer priserne fra center til center, og derfor er det dér, du skal have oplyst priserne.