Invendig bilpleje

Det er vigtigt at passe godt på bilens ydre såvel som indre. Det bidrager nemlig til din samlede køreoplevelse, hvorfor du ikke må glemme den indvendige bilpleje. Hos Ditec står vi klar til at hjælpe dig med den indvendige bilpleje, hvor vi gennemgår bilens interiør og får det til at skinne som ny. Så bliver du hurtigt godt kørende med Ditec. Få bestilt din tid hos et Ditec center nær dig allerede i dag.

Tag dig godt af din bil med rengøring af interiør

Når vi istandsætter en bil, gør vi også vores ypperste for at genoprette bilens udseende så tæt på ny som muligt, hvor bilen står skarpt. Det betyder, at vi i denne behandling gennemgår bilens interiør. Her udføres en grundig rengøring, opfriskning og rensning af bilens interiør, som næsten får den til at føles som ny igen. For der findes jo ikke noget bedre en duften og følelsen af en ny bil. 

Vælg indvendig bilpleje hos Ditec

Ved indvendig bilpleje udføres en del opgaver, som får din bil til at skinne. Derfor er det altså et rigtig klogt valg at vælge et autoriseret Ditec center til denne type behandling. Du får blandt andet følgende:

  • Bilpleje indvendigt samt rengøring af interiør i bilen

  • Bilen støvsuges indvendigt og i bagagerummet

  • Ruderne pudses samt instrumentpanelet

  • Øvrige plast- og gummidetajler gøres skinnende rene 

  • Dørkanterne vokses 

  • Rens af bilsæder kan vælges med ekstra tillæg

Der er altså meget at få med denne behandling. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at hele bilens kabine skal føles frisk og dermed bringe følelsen tilbage af ny bil, som er så fantastisk. Hvis du skulle have fået vanskelige pletter eller lignende på sædet eller andre tekstiler i bilen, kan du også i tillæg bestille en rens og beskyttelse af betræk.

Få mest muligt ud af din bil

Når du er glad bilejer, handler det om at få mest muligt værdi og glæde ud af bil. Derfor kan du med fordel også få udvendig pleje af din bil. Hos dit nærmeste Ditec center kan du nemlig få lakforsegling, glasbehandling og fælgbehandling. Vi sørger for kvalitet i topklasse og højt serviceniveau kombineret med mange års erfaring. Vælg trygt Ditec.