Kaleche imprægnering

Når din bil har en stofkaleche, bør den holdes ren og imprægneres, så den kan beholde dens vandafvisende egenskaber. Her på siden kan du læse meget mere om kaleche imprægnering og vask af kaleche.

Der findes ikke noget bedre end følelsen af vind i håret, når kalechen er nede på en varm sommerdag. Kalechen giver en enorm følelse af frihed, og du kan nyde den behagelige sol direkte mod huden. Der er mange fordele ved at have en kaleche – du har blandt andet med sikkerhed en bil, der nok skal trække positiv opmærksomhed. Når du kører i din bil, og vejret skifter, kan opmærksomheden dog hurtigt skifte, hvis ikke du husker at pleje din kaleche.

Kaleche imprægnering er vigtigt, når du vil have glæde af din bil i mange år. Imprægneringen bør foretages regelmæssigt for at bevare den vand- og smudsafvisende overflade på kalechen, så du altid kan være godt på farten sæson efter sæson. Kaleche imprægnering fungerer som en slags kaleche vask, der rengør og beskytter din kaleche, så den bliver så god som ny.

DITEC er Danmarks største bilplejekæde, og vi står altid klar til at hjælpe dig med pleje af din bil. Vi har et bredt udvalg af tjenester inden for bilpleje, og du finder derfor altid den løsning, du og din bil har brug for. Eksempelvis kan du forkæle din bil med en lakkonservering, der giver dig den bedste holdbarhed af bilens lak. Lakkonservering beskytter blandt andet bilens overflade mod UV-stråler og udefrakommende ridser, ligesom den forseglede overflade også gør den generelle bilvask meget lettere.  

Få mere glæde af din bil med kaleche imprægnering

Gør noget godt for din bil, og giv den en kaleche imprægnering. Hvis du for alvor vil have glæde af din kaleche om sommeren, er det vigtigt at tage godt hånd om den om vinteren. Imprægneringen beskytter nemlig blandt andet mod salt, trafikfilm og andet nedfald, så din bil kan holde til at køre i al slags vejr. Med en imprægnering og kaleche vask sørger du for, at kalechen bevarer dens holdbarhed og struktur. Hos DITEC er vi specialister i bilpleje, og vi sørger altid for, at både du og din bil får den bedste behandling. Derfor får du også en kaleche imprægnering, der passer netop til din bil, og vi gennemfører selvfølgelig hele behandlingen. 
Service og kvalitet er nøgleordene hos DITEC, og vi stræber altid efter at være de førende, når det gælder pleje af biler. Når du vil have mest ud af DITEC, kan du med fordel vælge et af vores mange centre i Danmark, hvor du blandt andet kan høre mere om vores udbud af tjenester. Du kan se alle vores centre i Danmark ved at klikke her.